ATO, 2 EKİM ‘DE SEÇİME GİDİYOR

Nilgün KAYA

Ayvalık Ticaret Odası’nda (ATO) seçim tarihi belli oldu. Resmi sitesinde seçimler için vergi mükellefiyetine ilişkin bilgi notu paylaşan ve 2 Ekim tarihini işaret eden oda için seçim startı da verilmiş oldu.

Seçim takvimiyle ilgili Ayvalık İlçe Seçim Kurulu’na başvurulduğu, kurulun teyidinin bugün yapılan meclis toplantısında açıklandığı öğrenildi. Bin 400 üyesi bulunan oda seçimlerinin 2 Ekim tarihinde yapılması için karar alındığı duyuruldu.

ATOLAB A.Ş Başkanı ve ATO Yönetim kurulu üyesi Ali Uçar

ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İLK İSİM ALİ UÇAR OLDU

Şu ana kadar başkanlık için adaylığını açıklayan ilk isim Ayvalık Ticaret Odası Laboratuvar A.Ş Başkanı ve ATO Yönetim Kurulu üyesi Ali Uçar oldu.

Uçar, adaylığını açıkladığı paylaşımında, “Güzel dileklerle başladığımız ATO süreci 4.5 yılını doldurdu. İnişler çıkışlar, stresli ortamlar oldu. Bu süreç içinde bildiklerimizi paylaştık. Bizim de öğrendiğimiz önemli bilgiler, yeni tanıdığımız insanlar, güzel dostluklarımız oldu. Bu süreçte, almış olduğum tüm görevleri başta yönetim kurulu ve ATOLAB A.Ş. olmak üzere elimden geldiğince kendi işimmiş gibi tüm iyi niyetim ve gayretimle takip ettim ve yerine getirdim. Her zaman bireysellik yerine, ortak akıl ve kurumsal yapıdan ve üyelerimiz yararına, Ayvalık’ tan yana oldum. Yönetim kurulumuz 02 Ekim 2022 tarihinde oda organ seçimleri ile ilgili karar almış bulunmaktadır. Meclis, yönetim kurulu ve ticari ortamda görüştüğüm arkadaşlarım ile, tecrübe bilgi ve önerilerine değer verdiğim büyüklerimin teveccühleri ve destekleri doğrultusunda, Ayvalık ve Ayvalık ticari yaşamına katkı sağlamak amacı ile çalışmaya devam etmeye, Ayvalık Ticaret Odası yeni dönem yönetiminin oluşumunda yer almaya ve 02.Ekim.2022 tarihinde oda organ seçimlerinde Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olmaya karar verdim. Bugüne kadar yardımlarını esirgemeyen ve bugünden sonra da destek olacak tüm arkadaşlarıma samimi duygularından dolayı teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum. Allah utandırmasın.” Dedi.