BÜRO EMEKÇİLERİ SENDİKASI BU KEZ KÜLTÜR-SANAT MEYDANINDA

Nilgün KAYA

Büro Emekçileri Sendikası Balıkesir Şubesi’nce kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, çocuklar için konser verildi, yetişkinler içinse  tiyatro oyunu sahnelendi.

Emekçilerin hak arama mücadelesi için sürekli meydanlarda olan Büro Emekçileri Sendikası, bu kez kültür-sanat meydanında. 23 Ocak Pazar günü iki etkinlik gerçekleştiren Büro Emekçileri Sendikası Balıkesir Şubesi,  hem çocuklar hem de yetişkinlerin beğenisini kazandı.

Kültür ve Sanat etkinlikleri ilk olarak Şubadap Çocuk ekibinin verdiği çocuk şarkıları konseri ile başladı. Ayvalık Belediyesi Nejat Uygur Sahnesinde düzenlenen konserin ardından Tiyatro Sardunya tarafından sahneye konulan ve Ayten Kaya Görgün tarafından yazılan ‘Çatlak’ adlı tek perdelik oyun, gerek konusu gerekse tiyatro oyuncusu Duygu Şahlar’ın performansı ile büyük beğeni topladı.

“NEREDE ÖRGÜTLENİRSENİZ ÖRGÜTLENİN HEP DAHA İYİSİNİ İSTEYİN”

Katılımcılara ve belediyeye teşekkür ederek başladığı konuşmasında BES Balıkesir Şube Örgütlenme sekreteri Sinan Karademir, “Nerede örgütlenirseniz örgütlenin hep daha iyisini isteyin ve daha iyisini yapmaları için, içinde bulunduğunuz sendika, parti ya da herhangi bir sivil toplum kuruluşunu zorlayın. Çünkü esas olan sizsiniz. Hesap sormazsanız hesap vermezler. Kendiniz için iyisini isteyin. İyisini yapmaları için zorlayın. Önceleri pandemi şimdi ise yüksek enflasyondan kaynaklı vatandaşta moral bozukluğu mevcut. Biz de çocuklarımızın ve Ayvalık’ta yaşayan dostlarımızın biraz da olsa güzel vakit geçirmesini istedik.” Dedi.