TİP AYVALIK VE GÖMEÇ İLÇE ÖRGÜTLERİ AÇILDI

Haber: C. Saffet Yılmaz

Ataması yapılan Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) Gömeç ve Ayvalık İlçe Teşkilat büroları açıldı. Açılışta, ‘Adımlarının ve yüzlerinin insana dönük olduğunu’ ifade eden Gömeç İlçe Başkanı, Ezber İrfan Deşiş, “İnadımız irademizdir” diye konuştu.

Hatay Milletvekili ve Türkiye İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay da açılışta yaptığı konuşmada; Türkiye’de özellikle işçi ve emekçi sınıfının verdiği mücadelenin bu noktaya gelmesinin konjonktürel olarak çok şaşırtıcı olmadığını ifade etti.

Atay; ” Türkiye halklarının nerede ise tamamının bu mücadele içerisinde var olma isteği İşçi Partisinin de yaklaşık 50 ilde örgütlenmesinin temelini oluşturdu” dedi. Gömeç ve yakın çevresinde yaşanan sorunların çözümüne ilçe teşkilatlarının katkı sunacağını da sözlerine ekleyen Barış Atay, daha sonra Gömeç Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan 10 Ekim katliamı basın açıklamasına katıldı.Öğleden sonra da Ayvalık ilçe bürosunun açılışını gerçekleştiren Atay ,Eski Vural Sinemasında düzenlenen bir söyleşide partililer ve vatandaşlara seslendi.