AYVALIK POLİSİ KADINLARA KARANFİL DAĞITTI

Nilgün KAYA

Ayvalık’ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadele büro amirliği ile toplum destekli polislik büro amirliğine bağlı polis ekipleri, kadınlara karanfil ve Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) konusunda bilgilendirici broşür dağıttı.

Emniyet Müdürü Turgut Coşkun yönetiminde çalışmalarını sürdüren Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, ilçede yaşayan kadınları unutmadı.

 

Cumhuriyet Meydanı’nda 14.30-16.00 saatleri arasında kurulan stantta hem bilgilendirme yapıldı hem de kadınlara günün anısına birer kırmızı karanfil verildi.

Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) konusunda bilgilendirici broşür veren polis ekipleri, ‘Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak 8 Mart Dünya Kadınlar gününde biz de kendi standımızla buradayız. KADES uygulaması hakkında bugünün önemine binaen bilgilendirme yapıyoruz. Hafta içi belirli günlerde KADES standımızı kurarak vatandaşlarımıza, özellikle hanımlarımıza bu uygulamayı telefonlarına indirmeleri konusunda gerekli yardımı sağlıyoruz. Bugün hepimizin günü, Kadınlar gününü Ayvalık Emniyeti olarak kutluyoruz” dediler.

Kadınlar, bu özel günde polis ekiplerinden karanfil almaktan mutlu olduklarını dile getirdi.