ATO LAB. A.Ş’DEN BEŞİKTAŞ’A AYVALIK ZEYTİNYAĞI HEDİYESİ

Nilgün KAYA

Ayvalık Ticaret Odası Analiz Laboratuvarı, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nuh Çebi ve yönetim kuruluna, Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği aracılığıyla coğrafi işaretli Ayvalık Zeytinyağı hediye etti.

2012 yılında kurulan Ayvalık Ticaret Odası Zeytinyağı Analiz Laboratuvarı, kendi bütçesiyle Ayvalık Zeytinyağı coğrafi işaretinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla, 750 cc’lik,1428 şişe özel tasarımlı hediyelik zeytinyağı üretti. Ayvalık Coğrafi İşaretli özel tasarım zeytinyağı, Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği aracılığı ile Beşiktaş Spor Kulübü başkan ve yönetimine hediye edilecek.  ATO Analiz Laboratuvarında bir araya gelen ATO Lab. A.Ş Başkanı Ali Uçar, Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serkan Özkan’a, ATO Laboratuvar sorumlusu Yeşim Bayraktar ve ATO Lab. A.Ş  ve Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu üyesi Ahmet Ürgüplü eşlik etti. Özel üretilen zeytinyağı ile Ayvalık Ticaret Odasına destek vermeyi,  Ayvalık Coğrafi İşaretinin tüketici tarafından bilinirliğinin arttırılması, müstahsil ve marka sahiplerinin piyasaya sürdükleri zeytinyağlarının kalitesinin belgelenmesi, tanıtımının yapılarak tercih edilmesi ve doğru hologram uygulamasının örneklendirilmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını söyleyen ATO Lab. Başkanı Ali Uçar, “Laboratuvarımız tarafından tanıtım amaçlı, sınırlı sayıda özel olarak hazırlanmış olan bu ürünü, Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği aracılığıyla Beşiktaş Spor Kulübü Başkanlığı ve yönetim kurulu üyelerine sunulacak. Serkan beyin de katkılarıyla Beşiktaş Spor Kulübü yönetimi için bir hediye hazırladık. Bizlere tanıtım konusunda destek oldukları ve Ayvalık zeytinyağının ününün korunmasına yardımcı oldukları için hem Ayvalık Beşiktaşlılar Derneğine hem de Türkiye’nin büyük kulüplerinden olan Beşiktaş’ımıza çok teşekkür ediyoruz”dedi.

AYVALIK ZEYTİNYAĞININ TANITIMI İÇİN”

Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serkan Özkan, “Pazartesi günü kulübü ziyaret edeceğiz. Ayvalık’tan bir kızımızın Beşiktaş’a transfer olması nedeniyle, kızımızı kulübe teslim ederken, Ayvalık zeytinyağını hediye edeceğiz. ATO laboratuvar başkanı Ali Uçar ile sürekli diyalog halindeydik. Ticaret Odasının yaptığı güzel çalışma adına, diğer zeytinyağcı abilerimize örnek olması ve Ayvalık’ı tanıtma adına Kulüp Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve yönetim kuruluna ufak bir hediye olarak güzel bir paket hazırladık. Ayvalık’ın tanıtımı için yapılacak her çalışmada dernek olarak bulunacağımızın taathütünü vermiş olalım. Coğrafi işaretin, Ayvalık zeytinyağının tanıtımına böyle bir destek vermek istedik dernek olarak. Sağolsun bizi çok güzel karşıladılar. Ayvalık Ticaret Odasının ufak bir hediyesi olarak ileteceğiz, umarım onlarda memnun kalırlar” dedi.