BALIKESİR VALİSİ HASAN ŞILDAK’TAN AYVALIK ZİYARETİ

Fotoğraf: Yüksel Kalkan

Nilgün KAYA

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Ayvalık’a gelen Vali Şıldak, Ayvalık Adliyesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Belediye ve Ticaret Odasını ziyaret etti.

9 Haziran tarihinde Balıkesir Valiliğine atanan Hasan Şıldak İlçe ziyaret programları kapsamında Ayvalık’a geldi. Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan’ın karşıladığı Vali Şıldak’a Balıkesir il Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Ayvalık Sahil Güvenlik Komutanı Binbaşı Sadun Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Güneş Eliş, İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun eşlik etti.

Fotoğraf: Mehmet Dinç

21 Ekim Çarşamba günü öğleden sonra kente gelen Vali Şıldak, Ayvalık Adliyesi’nde Cumhuriyet Başsavcısı Kürşat Albayrak ile görüştükten sonra İlçe Sağlık Müdürlüğüne uğradı. Ayvalık Belediye Başkanlığı’na giden Vali Şıldak, Başkan Ergin tarafından kapıda karşılandı. Daha sonra Ayvalık Ticaret Odası yönetimini ziyaret eden ve ATO Yönetim kurulu’ndan kent hakkında bilgi alan Vali Şıldak, ATO ziyaretinden sonra kentten ayrıldı.