DEVA PARTİSİ AYVALIK İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN NEZAKET ZİYARETLERİ

Nilgün KAYA

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ayvalık İlçe Başkanlığı, merkezi ve yerel yönetimin yanı sıra kentteki siyasi parti ve STK’lara ziyarette bulundu.

29 Eylül tarihinde yeni yönetimini belirleyen DEVA Partisi Ayvalık İlçe Başkanlığı, nezaket ziyaretlerinde bulunuyor.

Salih Oral Övünç başkanlığındaki ilçe yönetimi, 9 Ekim Cuma günü Kaymakam Gökhan Görgülüarslan’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Görgülüarslan ile başladıkları ziyaretlerini CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı ile devam ettiren DEVA Partisi Ayvalık İlçe Başkanlığı, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ve CHP İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanlığına geçti. İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu ile yapılan görüşmenin ardından STK ziyaretlerini gerçekleştiren DEVA Partisi İlçe Başkanı Salih Oral Övünç ve ilçe yönetimi, 14 Ekim Çarşamba günü Türk Anneler Derneği Ayvalık Şubesini ziyaret ederek, dernek başkanı Dilek Yenim ile görüştü. Siyasi Partiler ve STK’ları ziyaret ederek kent gündeminin öne çıkan konuları hakkında görüş alışverişinde bulunan DEVA Partisi yönetimi, Perşembe günü Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ile görüştü.  Parti, Cuma günü, Şoförler Otomobilciler, Meyve ve Sebzeciler ile Esnaf ve Sanatkarlar Odalarını ziyaret edecek. 

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Salih Oral Övünç Başkanlığı’ndaki DEVA Partisi Ayvalık İlçe Başkanlığı’nda görev dağılımı şöyle oldu;

İlçe Sekreteri Kazım Uğur Erdoğan, Teşkilat Başkanı Tayfun Derin, İdari ve Mali İşler Rukiye Züleyha Denizer, İnsan Kaynakları ve parti içi Eğitim Zeynep Çiğdem Akçamlı, Seçim İşleri Erkan Çevrim, Yerel Yönetimler, Şehircilik Doğa Hakları ve Çevre Eyüp Demirhan- İsmail Ağat, Kültür ve Sanat  Görkem Şarkan- Selden Emre, Kadın Çalışmaları Hülya Yılmaz, Gençlik Çalışmaları Gökhan Seçer, Bilgi ve İletişim Cem Yavuz- Mehmet Hacıümmetoğlu, Hukuk ve Adalet Çetin Tankoç-Fatih Çınar, Eğitim, Sağlık, Sosyal İşler ve Dış İlişkiler Mehmet Sümer- Bayram Kaçar, Ekonomi, Sektörel gelişme, Dijital Dönüşüm ve Teknoloji işleri Bayram Yılmaz-Burhan Özel, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Ercan Kuruoğlu-Nurçin Pupa