DEVA PARTİSİ AYVALIK İLÇE BAŞKANLIĞI AÇILIŞI VE 1. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

Nilgün KAYA- Fotoğraf: Güner Oskan

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ayvalık İlçeBaşkanlığı açılışı ve 1. Olağan Kongresi, 29 Eylül günü birlikte yapıldı. 40 delegenin tamamının oyunu alan Salih Oral Övünç, DEVA Partisinin Ayvalık İlçe Başkanı oldu.

Partinin ilk ilçe başkanı olan İlker Berk’in aday olmadığı 1. Olağan Kongresi, 44 delegeden 40’ının katılımı ile gerçekleşti. Çarşaf liste ile tek aday olarak seçime giren Salih Oral Övünç, tüm delegelerin oyunu alarak partinin yeni ilçe başkanı seçildi.

Salih Ora Övünç başkanlığındaki DEVA Partisi Ayvalık İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu asil üyeleri; Bayram Yılmaz, Cem Yavuz, Ercan Kuruoğlu, Erkan Çevrim, Eyüp Demirhan, Gökhan Seçer, Hülya Yılmaz, Çetin Tankoç, Kazım Uğur Erdoğan, Mehmet Sümer, Rukiye Süheyla Denizer, Tayfun Derin, Zeynep Çiğdem Akçamlı’dan oluştu. Yönetim kurulu yedek üyeleri ise Rukiye Selden Emre, Burhan Özel, Bayram Kaçar, İsmail Safa Ağat, Fatih Çınar, Mehmet Kasım Hacıümmetoğlu, Nurçin Pupa olarak belirlendi.

Partinin açılışı ve 1. Olağan Genel Kuruluna, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Elif Esen, MYK Üyesi Kadircan Köşdere, Kurucular Kurulu Üyeleri Ahmet Edip Uğur, Tunahan Elmas, İlker Çelik ve Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir, ilçedeki siyasi partilerin temsilcileri, Ayvalık Kırsal Mahalle Muhtarları, esnaf ve vatandaşlar katıldı.