AK PARTİ AYVALIK İLÇE BAŞKANLIĞI İSTİFA ETTİ

Nilgün KAYA

Balıkesir’de AK Partinin Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Karesi ve İvrindi ilçe başkanları görevlerinden istifa etti.

AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, Gömeç, Burhaniye, Karesi ve İvrindi ilçe Başkanları ile birlikte görevinden istifa etti. İstifaları, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ilçe başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdiklerini ve söz konusu ilçe başkanlarının devam etmeme kararı aldığını açıkladı.

“SİYASİ HAYATIMA DEVAM EDECEĞİM”

1 ay sonra yapılacak kongrede devam etmeme kararı aldığını söyleyen AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, “Şu an için affımızı istedik. Kongrede aday değilim. İlçe yönetimimiz yeniden teşkilatlanacak bu nedenle birlikte çalıştığım ilçe yönetimindeki arkadaşlarımla birlikte istifa dilekçelerimizi verdik. Siyasi hayatıma devam edeceğim. Davamızın peşindeyiz. Aynı noktadayız, aynı çizgideyiz. Kesinlikle ayrılık söz konusu değil. Yeni günler hayırlara vesile olsun” dedi.

Kayaalp, 2017 yılında yine kongrede aday olmayacağını açıklamış, açıklamanın ardından AK Parti ilçe Başkanlığı görevine dönemin Ziraat Odası Başkanı Hasan Kıtay getirilmişti.