AYVALIK KENTSEL GIDA HAREKETİ BAŞLIYOR

Nilgün KAYA

Korona salgınına karşı alınan önlemle kapsamında maske ihtiyacını gidermek için sağlık çalışanları başta olmak üzere vatandaşlar için maske üretimi yapan Ayvalık Yerel İnisiyatif, bu kez sağlıklı gıdaya ulaşmak için harekete geçti.

Ayvalık Kentsel Gıda Hareketi başlatan Ayvalık Yerel İnisiyatif, ilk toplantıyı online olarak 24 Nisan Cuma akşamı düzenleyecek.

Ayvalık Yerel İnisiyatiften yapılan yazılı açıklamada, ‘Salgın süreci ihtiyaçlarımızı daha da görünür kılıyor. Sağlıklı gıdaya ulaşmak için elimizi taşın altına koymak zorundayız. Yaşamlarımızda olumlu değişiklik yapmak için kendimize ve başkalarına ilham vererek üretmek için harekete geçiyoruz. Sağlıklı gıdaya herkesin erişebilir olmasına katkı sağlamak istiyoruz. Birlikte öğrenmenin ve üretmenin gücüne inanıyoruz. Dönüştürmek, paylaşmak ve dayanışma için: Saksı, balkon, bahçe, bostan ile tohum, fide, fidan buluşuyor.

Online toplantıya katılmak için 24 Nisan 17.00’ye kadar aşağıdaki numarayı arayabilir veya mesaj gönderebilirsiniz: 0 533 716 33 88 Toplantı öncesi kullanılacak program ve girişi ile ilgili bilgilendirileceksiniz.’ denildi.