CHP AYVALIK DELEGE SEÇİMLERİ DEVAM EDİYOR

Nilgün KAYA

Cumhuriyet Halk Partisi Ayvalık İlçe Örgütü’nde delege seçimleri devam ediyor. 279 delegeli ilçe kongresi için adaylar çoğunluğu yakalamaya çalışıyor.

CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı başta olmak üzere Ayvalık Belediyesi eski meclis üyelerinden Serdar Demirezer ve Dr. Neşe Zengin’in aday olacağı için kongre için geri sayım başladı.

17 MAHALLEDE DELEGE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI

19 Kasım’ da Küçükköy’de başlayan Altınova Mahallesi’nin ardından 150 Evler Mahallesi, Gazi Kemalpaşa ve Murateli Kırsal Mahallesi ile devam eden delege seçimleri 23 Kasım Cumartesi günü Fethiye ve Sakaya Mahalleleri ile devam etti. 17 Mahallede delege seçimleri tamamlanırken Hüseyin Şalmanlı’nın ilçe başkan adayı olduğu mavi listenin 16 mahallede seçimleri kazandığı bildirildi. 25 Kasım Pazartesi günü İsmet Paşa ve Sahilkent Mahalleleri, 26 Kasım Salı günü Kazımkarabekir ve Yenimahalle, 27 Kasım Çarşamba günü Fevzipaşa ve Çamlık, 28 Kasım Perşembe günü Hayrettin paşa, Ali Çetinkaya ile Mutlu Kırsal Mahallesi seçimleri parti binasında, son seçim olan Mithatpaşa ve Namık Kemal Mahallesi delege seçimleri ise 29 Kasım günü Ali Bey Adası Kalkındırma ve Koruma Derneği’nde gerçekleştirilecek.