HÜSEYİN ŞALMANLI, CHP AYVALIK İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Nilgün KAYA

8 Kasım’da kongre delege seçimleri, 14 Aralık’ta ise ilçe kongreleri başlayacak Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ayvalık İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan ilk isim, halen ilçe başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Şalmanlı oldu.

Hüseyin Şalmanlı, Cumhuriyet Halk Partisi Ayvalık İlçe Başkanlığı adaylık açıklamasını 31 Ekim günü Sakarya Avcılar Kulübü çay bahçesinde yaptı.

“PARTİMİZİN AKTİF ÜYE SAYISINI ARTTIRACAĞIZ”

Zorlu geçen 2 yılın ardından ilçe başkanlığına bir kez daha aday olduğunu açıklayan Şalmanlı, yeni dönemde yapmayı planladığı çalışmaları anlatarak, “Partinin aktif üye sayısını arttıracağız. Üye toplantıları, sosyal etkinlikler ve mahalle çalışmaları gibi. Kadınlarımız partimizin itici gücü olana kadınlarımızı partide daha aktif görevlerle daha aktif çalışmalarını sağlayacağız. Gençler şu an kanayan yaramız olan geçlerle ilgili çalışmaların yönünü değiştirip onları anlayacak onların projelerini destekleyecek. İlçemizde kısıtlı da olsa bulunan Üniversite gençliğini içimize almaya çalışacağız. Üyelerimizin mutlaka olmazsa olmazı üye temel siyasi eğitimini alması gereklidir. Bunun yanında birçok eğitimlerimiz mevcuttur bu eğitimleri sıklaştıracak üyelerimizin bu eğitimlerde kaynaşmasını sağlayacağız.” Dedi.

“AYVALIK’IN TÜRKİYE SİYASETİNDE DAHA ETKİN ROL ALACAĞINI SİZLERDE YAKINDA GÖRECEKSİNİZ”

Konuşmasında kendisini de tanıtan Şalmanlı, “1967 yılında Ayvalık’ ta dünyaya geldim Yıldız Üniversitesi Elektrik Mühendisliğini bitirdim Evliyim İki kızım var. Siyasete aktif 2014 yerel seçimleri öncesinde başladım. 2014 yılında 18. Sıradan meclis üyesi adayı oldum. Daha sonra Sayın Asım Sürer başkanımızın ve üyelerimizin de desteği ile ilçe yönetimine girdim ve ilçe eğitim sekreterliği ardından ilçe sekreterliği yaptıktan sonra siz üyelerimizin teveccühü ile ilçe başkanlığı ve Kurultay delegeliği payelerini alarak üzerime düşen vazifeyi elimden gelen en iyi şekilde yapmaya çalıştım. İktidara yürüdüğümüz bu günlerde Ayvalık’ın Türkiye siyasetinde daha etkin rol alacağını sizlerde yakında göreceksiniz.” Dedi.