NİKAHINI ANNESİ KIYDI

Nilgün KAYA

Ayvalık’ta nikâh masasına oturan Kağan Urul’un nikâhını annesi kıydı. Ayvalık Belediyesi’nde  Küçükköy ‘den sorumlu müdür olarak görev yapan Ayşe Urul, özel izinle oğlunun nikahını kıymaktan  çok mutlu olduğunu söyledi.

Bodrum Turgut Reis’te yelken antrenörlüğü yapan, Kağan Urul,  Ayvalık’ta yapılan düğün ile İstanbul Just Pilates’in sahibi Paye Erkin ile dünyaevine girdi. Sarımsaklı’da bir beachte düzenlenen törende Kağan Urul’un nikâhını annesi Ayşe Urul kıydı.

Kıyılan nikâhın ardından çifte hitap eden ve çok heyecanlı olduğunu söyleyen anne Urul, “Hem anne hem de nikâhınızı kıyan biri olarak size mutluluk diliyorum. Sizi birbirinize emanet ediyorum” dedi.

Turgut Reis’te arkadaşları ile birlikte gittiği bir akşam yemeğinde tanıştığı Paye ile İstanbul’a yaşayacağını belirten Kağan Urul, “Nikâh günü unutulmaz ama annemin nikahımı kıyması nedeniyle bugünü hiç unutmayacağım. Çok özel bir akşam yaşadım” dedi. Ayvalık’ın sevilen isimlerinden olan Hakan ve Ayşe Urul ile genç çifti mutlu günlerinde kentte yaşayan sanatçılar ve çok sayıda davetli yalnız bırakmadı.