AYVALIKGÜCÜ BELEDİYE SPOR YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ İLE ANLAŞTI

Nilgün KAYA

Bölgesel Süper Amatör Liginde mücadele eden Ayvalıkgücü Belediye Spor,  teknik direktör Mutlu Karakaş ve teknik direktör yardımcısı Mustafa Sabri Odabaşı ile anlaştı.

Geçtiğimiz hafta yeni yönetimi belirlenen Ayvalıkgücü Belediye spor’un kulüp binasında 11 Temmuz Perşembe günü düzenlenen imza törenine, Kulüp başkanı Suat Taş, kulüp yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Mutlu Karakaş ve teknik direktör yardımcısı Mustafa Sabri Odabaşı katıldı.  2019-2020 profesyonel amatör futbol sezonu için teknik direktörümüz belli oldu. Kendi çocuğumuz. Belli bir kariyeri var. Temmuz sonu gibi sezonu açacağız. Genç arkadaşlarımızla görüşüp kadroya dâhil etmek istiyoruz.  Diğer amatör kulüplerimizden yardım isteyerek onların değerli futbolcularını isteyeceğiz. Hedefimiz şampiyonluk değil. Ligi en iyi yerde bitirmek için yoğun bir çalışma yapıyoruz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarıma güveniyorum. Sayın belediye başkanımız da bizden desteğini esirgemeyecektir. Ayvalık’ın ileri gelen isimlerine ve iş adamlarına çağrıda bulunuyorum onların da desteğini bekliyoruz” dedi.

“BU SENE DEĞİL AMA ÖNÜMÜZDEKİ YIL HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK OLACAK”

Ayvalık’ın Küçükköy, Mahallesi’nden olan 95-96’da İzmir Karşıyaka Spor Kulübü alt yapısında görev yapmış olan Teknik Direktör Mutlu Karakaş, “Yıllar sonra Ayvalık formasıyla buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ayvalık’ımızın genç bir ekiple mücadele etmesini sağlayarak başarı dolu bir döneme imza atmak istiyorum. Ekip arkadaşlarımız ve yöneticilerimiz ile Allah nasip ederse bu işin altından kalkacağımıza inanıyorum. Alt yapıdaki oyuncularımızı biliyorum. Çalışmasını yaptık. Genç bir ekip kuracağız. Çalışan, mücadele eden, hırslı, kazanmaya odaklı. Şu an için direk şampiyonluk söylemi doğru olmaz. Bu sene değil ama önümüzdeki yıl hedefimiz şampiyonluk olacak” dedi.