AYAL’DAN 25. YILA ÖZEL ÖDÜL TÖRENİ

Nilgün  KAYA

Akademik performansın yanı sıra fark yaratan sosyal ve kültürel çalışmalara imza atan Ayvalık Anadolu Lisesi (AYAL) 25. Yılını özel bir ödül töreni ile kutladı.

Önceki yıl Ayvalık Küçükköy Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreni ile dikkat çeken AYAL öğrencileri,  okul idaresi ve öğretmenlerinin desteği ile bu yıl okulun 25. yıl kutlamaları kapsamında çok daha büyük bir organizasyon hazırladı.  Müdür Veli Tuncay yönetiminde eğitim ve öğretime devam edilen Ayvalık Anadolu Lisesi’nin 25. yıl ödül töreni, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ana sponsorluğunda, 26 Haziran Çarşamba günü, Ayvalık Amfitiyatro’da gerçekleştirildi.

ÖYKÜ SERTER SUNDU, MANGA ŞARKILARIYLA COŞTURDU

AYAL Okul Öğrenci Meclis Başkanı Mert Alkoçak’ın organizasyonu yaptığı etkinlik ekibi, öğrenciler Ayşe Maral Açku, Enes Özdemir, Eren Taşlı, İlayda Pamukçu, Merve Deniz, Öykü Ünlü, Sude Naz Atan, Yağmur Akkan, Yılmaz Kayra Yavuz’dan oluştu. Sunuculuğunu, ‘Bu Tarz Benim’, ‘İşte Benim Stilim’, ‘Rising Star Türkiye’, ‘Survivor Panorama’ gibi farklı programları sunan ünlü sunucu Öykü Serter’in üstlendiği törenin son bölümünde ünlü müzik grubu Manga konser verdi.  Öğrenciler, konserde gönüllerince eğlendi.

 

  1. YIL ANISINA 25 KATEGORİDE ÖĞRENCİLERE ÖDÜL VERİLDİ

Eğitim hizmetinde çeyrek asra ulaşmanın gururunu Ayvalık’ta yaşayanlarla paylaşan AYAL, Araştımacı soruşturmacı, sosyal, azimli gibi farklı 25 kategoride  seçilen öğrencilere ödül verdi.

Çeyrek asırlık AYAL’ın birbirine kenetlenmiş bir aile olduğunu ifade eden Okul Müdürü Veli Tuncay, “Ödüller başarıya ulaşmamız ya da daha fazla odaklanabilmemiz için bizlere sunulan teşvik hediyesidir. Her birimiz öğrenciliğimizde iş ya da özel hayatımızda kendimize koyduğumuz hedefler ölçüsünde mükâfatlandırıyoruz. Ödül başkaları tarafından verildiğinde ise yolda karşılaştığınız bütün zorlukları unutarak gösterdiğiniz yoğun çabaların karşılık bulduğunu, anlaşıldığınızı görüyor, değerli olduğunuzu hissediyor ve mutlu oluyorsunuz. Ayvalık Anadolu Lisesi olan hayallerinin peşinde koşan bu genç insanlara verdiğimiz değeri göstermek için bu geceyi düzenledik.  AYAL olarak iyi yetişmiş donanımlı,  değerlerine ve kültürüne bağlı, çağdaş,  sosyal ve paylaşımcı, Atatürk ilke ve inkılaplarına sıkı sıkıya bağlı bu gençler, gerek okul içinde gerekse ilçemizde ve ilimizde birçok alanda çok çeşitli başarılara imza attılar. Bugün burada pes etmeyen bu güzel geceyi düzenlemek için 500 kişi ve kurumla iletişime geçen başta Okul Öğrenci Meclisi başkanımız Sedat Mert Alkoçak olmak üzere emeği geçen tüm öğrencilerime başarmak adına vazgeçmedikleri için teşekkür ediyorum” dedi.