AYAL 25. YIL ÖDÜL TÖRENİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Nilgün KAYA

Akademik performansın yanı sıra fark yaratan sosyal ve kültürel çalışmalara imza atan Ayvalık Anadolu Lisesi (AYAL) 25. Yılını özel bir ödül töreni ile kutlayacak.

Önceki yıl Ayvalık Küçükköy Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreni ile dikkat çeken AYAL öğrencileri,  okul idaresi ve öğretmenlerinin desteği ile bu yıl okulun 25. yıl kutlamaları kapsamında çok daha büyük bir organizasyon hazırladı.  Müdür Veli Tuncay yönetiminde eğitim ve öğretime devam edilen Ayvalık Anadolu Lisesi’nin 25. yıl ödül töreni, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ana sponsorluğunda, 26 Haziran Çarşamba günü, Ayvalık Amfitiyatro’da gerçekleştirilecek.

ÖYKÜ SERTER SUNACAK, MANGA ŞARKILARIYLA COŞTURACAK

AYAL Okul Öğrenci Meclis Başkanı Mert Alkoçak’ın organizasyonu yaptığı etkinlik ekibi, öğrenciler Ayşe Maral Açku, Enes Özdemir, Eren Taşlı, İlayda Pamukçu, Merve Deniz, Öykü Ünlü, Sude Naz Atan, Yağmur Akkan, Yılmaz Kayra Yavuz’dan oluşuyor . Sunuculuğunu, ‘Bu Tarz Benim’, ‘İşte Benim Stilim’, ‘Rising Star Türkiye’, ‘Survivor Panorama’ gibi farklı programları sunan ünlü sunucu Öykü Serter’in üstleneceği törenin son bölümünde ünlü müzik grubu Manga konser verecek.

“5 AY BOYUNCA FARKLI SANATÇILARLA GÖRÜŞTÜK. 500’E YAKIN FİRMA VE ÖZEL ÜNİVERSİTELERLE İLETİŞİME GEÇTİK”

Hazırlık süreci ve etkinlik hakkında bilgi veren Mert Alkoçak, “Organizasyonun fikri ilk olarak Ağustos 2018 ayında ortaya atıldı. 16 Ocakta ise işe koyulduk. Yaklaşık 5 ay süren çalışma boyunca çok farklı sanatçılarla görüştük. Yaklaşık 500’e yakın firma ve özel üniversite ile iletişime geçtik. Her şeyi A’dan Z’ye detaylı olarak planladık. En sonunda ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Sayın Ahmet İnan ile Ayvalık Cunda Uygulama Otelinde yaptığımız bir toplantı sonucunda projemizi hayata geçirdik.  Ana sponsorluğunu Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin üstlendiği etkinliğimize  Ayvalık Belediyesi, Ayvalık Ticaret Odası, Ata Özel Öğretim Kursu da sponsor olarak destek veriyor. Etkinliğimiz Türkiye’de bir ilktir. Aynı zamanda ise Ayvalık tarihinin en iddialı organizasyonudur.  Saat 19.30’da Kırmızı Halı, saat 20.30’da Etkinlik saati olarak iki bölümde planlanan etkinliğimizin biletleri Biletix üzerinden online olarak satılıyor” dedi.

Biletler için; (http://www.biletix.com/etkinlik/YLO08/TURKIYE/tr)

 

 

 

 

 

PAYLAŞMAK
Önceki İçerikMEZUNİYET TÖRENİ
Sonraki İçerikSERGİ