ANKARA’DAN 4 TAKIM KUPASI İLE DÖNDÜLER

Nilgün KAYA

Türkiye Kulüpler Yürüyüş liginin 27 Mayıs’ta Ankara’da yapılan finaline katılan Ayvalıkgücü Belediyespor Atletizm Kulübü, 4 takım kupası ile Ayvalık’a döndü.

Sabahattin Tatar yönetiminde faaliyetine devam eden Ayvalıkgücü Belediyespor Atletizm Kulübünün 26 sporcusu, Konya’da 27 Nisan’da yapılan eleme yarışlarının ardından Ankara’da Türkiye Kulüpler Yürüyüş liginin finaline katıldı.

Antrenör Sabahattin Tatar ve Osman Cebe, temsilci Murat Yıldırım ile birlikte Ankara’ya giden sporcular; Pelin Bozdemir, Vedat Özcan, Sino Erden, Elifnur Kaçar, Feyza Aşçı, Melek Savcı, Emre Kuş, Ayşen Kali, Mert Atlı, Melih Koç, İrem Gamze Deniz, Benay Akın, Eyüp Sarıboğa, Sude Görgülü, Esra Kahraman, Devrim Erbul, Mert Öztürk, Ecem Yamur Turan, Elif Alakel, Yağız Çabuk, Oğuzhan Aydın, Mert Arslan, Kibar Gergin, Ayşegül Bircan ve Gürcan Kardelen Erdinç takım olarak kazandıkları 4 kupa ile lige damgasını vurdu.

BAŞARI SEVİNÇLERİNİ ANITKABİR’E GİDEREK PAYLAŞTILAR

Yarışma sonrası Anıtkabir’i ziyaret eden sporcular, başarı sevinçlerini Ata’nın huzurunda paylaştılar. Antrenör Sabahattin Tatar, “Birçoğu ilk kez yarışmaya katılan sporcularımız performansları ile takdir topladı. Elde ettikleri başarı teknik ekibi fazlasıyla mutlu etti.

Ayvalıkgücü Belediyespor Atletizm Kulübü olarak çocuklar ve gençlerimizi  spora teşvik etme gayesiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.