AHMET TÜFEKÇİ’DEN BAŞKAN ERGİN’E ZİYARET

Nilgün KAYA

Ayvalık Belediyesi’nin eski başkanlarından Ahmet Tüfekçi, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’i ziyaret etti. Başkan Ergin’i tebrik eden Tüfekçi, belediye personelinin sıcak ilgisi ve sevgisi ile karşılandı.

Ayvalık’ta, 1994-2004 yılları arasında iki dönem belediye başkanlığı yapan ve çalışmaları nedeniyle halkın takdirini kazanan Ahmet Tüfekçi, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’i ziyaret etti.  Ahmet Tüfekçi, arkadaşları Ümit Ok, Zafer İlgün, Rafet Ali Baştopçu, Faruk Balkur ve Belediye Meclis üyesi Ekrem Vardı ile birlikte 15 Nisan Pazartesi günü yaptığı ziyarette, Belediye Başkanı Mesut Ergin tarafından belediye binası girişinde karşılandı.

Başkan Ergin’i tebrik eden Ahmet Tüfekçi, belediye personeline “Mesut başkan bileğinin hakkıyla bu göreve geldi. Başkanınızın değerini bilin, ona sahip çıkın” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergin, “Ayvalık’a emeğiniz çok.  Geldiniz bizi onurlandırdınız. Ayağınıza sağlık. Her zaman bekleriz” dedi. Tüfekçi’nin arkadaşları ise Başkan Ergin’e, “İşiniz çok, Allah yardım etsin. Halk yanınızda” dediler.