KOMPOZİSYON YARIŞMASI İL BİRİNCİSİ AYAL’DAN

Nilgün KAYA

Ayvalık Anadolu Lisesi 10-B sınıfı öğrencisi Merve Deniz, il geneli liseler arası  ‘Milletin Sesi Mehmet Akif’ konulu kompozisyon yarışmasında il birincisi oldu. Yarışmaya ‘Milletin nefesi Mehmet Akif’ başlıklı yazısıyla katılarak birinci olan Merve Deniz, ödülünü Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’dan aldı.

Balıkesir Salih Tozan Kültür Merkezinde, 12 Mart Salı günü yapılan törenle birincilik ödülünü Balıkesir Valisi Ersin YazıcI’nın elinden alan Merve Deniz, başarılarına bir yenisini eklemiş oldu.  Deniz, henüz 10. Sınıf öğrencisi olmasına rağmen okuldaki 1,5 yılında yazdığı kompozisyonlar ile 2 ilçe birinciliği, 1 ilçe ikinciliği ve 2 il birinciliği dereceleri elde etti.

“AYAL’DAN YENİ BİR USTA DOĞUYOR”

İlçe ve bölgenin akademik eğitimdeki en özel devlet liselerinden biri olarak gösterilen Ayvalık Anadolu Lisesi’nin Müdürü Veli Tuncay,  AYAL’IN,  Öğrencilerinin kendilerini gerçekleştirmesinde, hayallerine ulaşmasında özverili ve fedakâr kadrosuyla bölgenin mihenk taşı konumunda çalışmalarına devam ettiğini ifade etti. Kompozisyon, deneme, mektup yazma yarışmalarında önemli başarılar elde eden okulumuz yeni bir şampiyonun hikâyesini sizinle paylaşmak istiyor. AYAL’dan yeni bir usta doğuyor. Ayal başarılı fidanlarına bir yenisini daha ekliyor. Öğrencimizin bu başarıları Ayal Ailesi olarak hepimizi gururlandırdı. Başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz. Elde ettiği bu başarılarda en büyük pay sahibi kuşkusuz öğrencimizin gayreti ve çalışması, ancak başarılarını destekleyen, onu cesaretlendiren başta ailesi olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. Okulumuzun 25. kuruluş yılında elde edilen bu başarıyı tebrik ediyor, Merve ile birlikte tüm öğrencilerimizin böyle güzel başarılara devam etmesini temenni ediyoruz.”dedi.