OLAY ÖZETLERİ

BANDROLSÜZ ŞARAP BULUNDU- Altınova’da bir büfede kaçak alkol satışı duyumu üzerine harekete geçen İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Altınova Jandarma Karakol ekipleri, büfede yaptıkları aramada satışa hazır halde 71 adedi 75 Cl’lik, 95 adedi 150 Cl’lik şarap ele geçirdi. Toplam 166 bandrolsüz şaraba el konulurken adli makamlara sevk edilen işyeri sahiplerinin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

52 GRAM BONZAİ ELE GEÇİRİLDİ- Küçükköy’de alınan ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri, 35 plakalı bir aracı takibe aldı. Alınan bilgiye göre; Çanakkale-İzmir karayolu Sarımsaklı kavşağında durdurulmak istenen araçtan bir poşet atıldığını gören Jandarma ekipleri, araçta yaptığı kontrolde ve yere atılan poşette uyuşturucu madde buldu.  40 gramı poşette olmak üzere toplam 52 gram bonzai ile yakalanan 3 şahıs ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.  Bir başka duyumu değerlendiren Jandarma ekipleri, 10 plakalı bir araçta yapılan üst aramasında 5 adet Gerica hap, 52 gram bonzai ve 15 gram esrar ele geçirildi. Araçta bulunan 3 şahsın ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

ZEYTİN AĞACI DALINDA ESRAR BULUNDU- Ayvalık Jandarma Komutanlığı ekiplerince planlı istihbarat kapsamında takip edilen şahsın, bir zeytin ağacı dalına sakladığı 757 gram kubar esrar ele geçirildi. Alınan bilgiye göre; Edremit’ten getireceği uyuşturucuyu Altınova’da satacağı yönünde bilgi alınan F.T isimli şahsın peşine düşen jandarma ekipleri, Edremit’ten ayrılan aracı takibe aldı. E-87 Karayolu üzerinde bir benzin istasyonu yanındaki zeytinlik içinde belirlenen araç, Jandarma ekiplerinin müdahale ettiği sırada kaçtı. Zeytinlik içinde arama yapan Jandarma ekipleri ise bir zeytin ağacı dalına gizlenmiş vaziyette cam kavanoz içerisinde toplamda 757 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili araştırmaların sürdüğü öğrenildi.

İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK- E-87 karayolu üzeri Sokol Kavşağında Ertürk Endüstriyel isimli işyerinde hırsızlık olayı meydana geldi. Alınan bilgiye göre; işyerinin depo kısmından yaklaşık 30-40 metre uzunluğunda bakır kablo ile ruhsatlı av tüfeği ve yazıhane kısmında kamera kayıt cihazının çalındığı tespit edildi. olayla ilgili araştırmalara devam ediliyor.  Bir diğer hırsızlık olayı ise Altınova’da yaşandı. Alınan bilgiye göre; Kazandere mevkisinde bir iş yeri deposundaki rulo şeklinde çatı izolasyon malzemelerini kamyonete yüklemeye çalışan şahıslar suçüstü yakalandı. Depo duvarını balyozla kırarak girdiği belirlenen şahıslar gözaltına alındı.