ALTINOVA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Nilgün KAYA

Ayvalık’ın Altınova Mahallesi’nde yapılacak uyuşturucu satışı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyon ile engellendi. Operasyonda 3 kişi yakalanırken çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca ‘Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Yasadışı Ekim’ olaylarına yönelik yapılan istihbarî çalışmalar sonucunda; adli makamlardan alınan arama kararı üzerine harekete geçen Ayvalık Jandarma Komutanlığı ve Altınova Jandarma Karakol ekipleri, 5 Kasım Pazartesi sabahı 05.00’te operasyon düzenledi. Ayvalık Altınova Mahallesi sahilinde uyuşturucu madde satışı yapılacağına dair alınan bilgi üzerine, söz konusu bölgede bulunan M.T., T.A., E.K. ve M.S. isimli şahısların üzerinde ve evlerinde yapılan aramalarda 92 gram kubar esrar, 4 gram bonzai, 10gram shank, 101 adet sentetik uyuşturucu hap, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve 25 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Operasyonda yakalanan şahıslar,  yasal işlemler sonucu adli kontrol şartıyla tutuksuz olarak yargılanırken,  E.K adlı şahsa sürücü belgesiz araç kullanmak araç muayenesini ve sigortasını yaptırmamak suçlarından 4 bin 487 lira, T.A adlı şahsa sürücü belgesiz araç kullanmak, kask takmamak, araç muayenesini yaptırmamak ve plaka üzerinde değişiklik yapmak suçlarından 4 bin 791 liralık cezai işlem uygulandığı öğrenildi.

 

PAYLAŞMAK
Önceki İçerikŞİFA VE SEVGİ EVE TAŞINDI
Sonraki İçerikKONSER