AYOP TANIŞMA TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Nilgün KAYA

Ayvalık Otelciler ve Turizm İşletmeleri Derneği (AYOP) yönetimi,  16 Ekim Salı günü Ayvalık Ticaret Odası Salonu’nda düzenlediği toplantıda üyeleri ile bir araya geldi.

Ayvalık Otelciler ve Turizm İşletmeleri Dernek Başkanı İbrahim Çolak yönetimindeki toplantıya, Ayvalık Turizm Danışma Bürosu Şube Müdürü Yasemin Gençer,  ATO Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, Hasari Kaplan, Nebahat Gülhan, Övünç Uğuz ve Menteş Akar’dan oluşan AYOP yönetimi ve Ayvalık’taki turizm işletmecileri katıldı.

2 Mart tarihinde göreve başladıklarını belirten AYOP Başkanı İbrahim Çolak, derneği yeni yapılanma ile birlikte daha aktif bir konuma getirmek istediklerini söyledi. İlçedeki sosyal etkinliklerde yer almak ve destek vermek istediklerini ifade eden Başkan Çolak, kent turizm ivmesini arttıcı çalışmalar içerisinde olacaklarını ifade etti.  Ayvalık’ın turizm sezonunu 12 aya yayma amacıyla yapılacak çalışmaların ele alındığı toplantıda, turizm işletmelerinde kalite artışının hizmet içi eğitimle paralel bir seyir izleyeceğine dikkat çekildi.