AYVALIK KURUMLARINDA YENİ GÖREVLENDİRMELER

Nilgün KAYA

Ayvalık’ta bazı kurumlara yeni atamalar yapıldı. Emniyet Müdürü, Polis Kampı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürünün de aralarında bulunduğu bazı yöneticilerin görev yerleri değiştirildi.

Ayvalık’ta 2016 yılından bu yana İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Fikret Bakır, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü’ne Çevik Kuvvet Şube Müdürü olarak atandı. Bakır’dan boşalan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Gönen’den Ayvalık’a atanan Turgut Coşkun getirildi.

Bir başka görev değişimi Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğünde yaşandı. Yapılan yeni atama ile Mehmet Tok’un yerine müdür olarak Murat Karausta getirildi. Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun Aydın’ın Nazilli ilçesine atanırken Dairede müdürlük görevi, müdür yardımcısı Erdal Coşkun tarafından yürütülüyor. Yüzbaşı Özay Dörttepe’nin yerine İlçe Jandarma Komutanlığına vekalet eden Kıdemli Başçavuş Ramazan Kara’nın tayini de Nevşehir’in Avanos ilçesine çıktı. Ayvalık İlçe Jandarma Komutanlığına, Yüzbaşı Dörttepe göreve dönünceye kadar Gömeç Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erol Büyüktopçu, Balıkesir’e Şube Müdürü olarak atanan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu’nun yerine ise Gömeç Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Suakar’ın vekalet edecek.