İLÇEDEKİ OLAYLARDAN ÖZETLER

TRAFİK KAZASI;1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

E-87 Karayolu, Ayvalık Sarımsaklı kavşağında 22 Haziran gecesi saat 23.30’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre; Çanakkale istikametinden İzmir’e seyir halinde olan Mehmet Dinçel yönetimindeki 42 SH 317 plakalı çekici tır ile Sarımsaklıdan Altınova’ya giden Selim Taşdemir yönetimindeki 10 BEG 20 plakalı motosiklet çarpıştı. Olayda yaralanan Selim Taşdemir, Ayvalık Devlet Hastanesine kaldırıldı ancak Taşdemir, müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Çekici tır şoförünün gözaltına alındığı bildirildi.

ŞÜPHELİ ÖLÜM ARAŞTIRILIYOR

Ayvalık’ın Küçükköy Mahallesinde bir apartta tatil yapan Ü.K adlı vatandaş, ölü olarak bulundu. Nişanlısı ile Ayvalık’a tatile geldiği belirtilen Ü.K’nın nişanlısı tarafından hareketsiz yatarken bulunduğu ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Ü.K’nın naaşı kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

KENDİSİNİ ‘ÖZEL KUVVETLERDE YÜZBAŞIYIM’ DİYE TANITAN ŞAHIS 3 AYRI SUÇTAN ARANIYORMUŞ

Ayvalık’ta esnafa ve komşularına kendisini ‘Özel Kuvvetler yüzbaşıyım’ diye tanıtan kişinin, 3 ayrı suçtan arandığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre;  gerçek ismi Murat Ç.  Olduğu belirlenen şahsın Erzurum 5. Asliye Ceza Mahkemesi, Foça Asliye Ceza Mahkemesi tarafından hükümlü ve tutuklunun kaçması, İstanbul Anadolu Asliye Ceza tarafından özel hayata ilişkin görüntüyü ifşa etme suçlarından arandığı tespit edildi. 22 Haziran tarihinde şahsın evinde yapılan aramada, 9 mmlik bir silah, fişek, askeri üniforma, bordo bere ele geçirildi.  Eşyalara el konulurken şahıs gözaltına alındı.

ŞEMSİYE ŞEZLONG KAVGASI

Ayvalık’ın Küçükköy Mahallesi Tuzla Mevkii Aktek sitesinde yaşanan kavgada bir kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre; olay 22 Haziran tarihinde meydana geldi. M.S ve N.O adlı şahıslar, şemsiye şezlong koyma nedeni ile tartıştı. Kavgaya dönen tartışmada, N.O’nun şemsiye demiri ile M.S’yi darp ettiği, Ayvalık Devlet Hastanesi’nde tedavi edilen M.S’nin taburcu edildiği, şüpheli N.O’nun ifadesinin alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

HIRSIZLIK OLAYLARI

Ayvalık Yelken İhtisas Kulübüne Mal Müdürlüğü tarafından bırakılan motorun bağlı bulunduğu Zodyak bottan çalındığı öğrenildi. Bir diğer hırsızlık olayı 18 Haziran tarihinde Savola Gıda Ltd. Şti yağ Fabrikası’nda meydana geldi. Alınan Bilgiye göre; kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin fabrika bahçesinde bulunan, geri iade alınan hasarlı ambalajlı ürünlerin istiflendiği alandan 232 litre zeytinyağının çalındığı öğrenildi. Olaylarla ilgili araştırmaların devam ettiği belirtildi.