ALİ BEY ADASI RAHVAN ATLI SPOR KULÜBÜ’NDEN ZİYARET

Nilgün KAYA

Ayvalık Ali Bey Adası Rahvan Atlı Spor Kulübü, merkezi ve yerel yönetim ile İlçe Emniyet Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Burhaniye –Ayvalık Şefliğini ziyaret etti.

Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, İlçe Emniyet Müdürü Fikret Bakır ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Burhaniye –Ayvalık Şefi Atasay Tanrısever’i ziyaret eden Ayvalık Ali Bey Adası Rahvan Atlı Spor Kulübü, projelerini anlattı. Kulüp yönetimi, Ayvalık’ın düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümünü düzenleyecekleri yarış ile kutlayacaklarını ifade etti.

Kulüp Başkanı Saki Dizlek, başkan yardımcısı Bilgin Sevim, yönetim kurulu üyelikleri Besim Süzen, Mert Yorulmaz ziyaretlerinde kulübün kuruluş sürecini anlattı. Kulüplerinin 2’nci genel kurulunu tamamladıklarını belirten Kulüp Başkanı Saki Dizlek,  kulüplerinde ithal atların yanı sıra küçük, sakin ve dayanıklı bir at olan Pony, adını, bir yürüyüş stili olan ‘rahvan’dan alan atlarla birlikte yaklaşık 50 atları olduğunu söyledi.  Projelerini Başkan Gençer’e anlatan kulüp yönetimi, Gençer’in özel çocuklarla ortak proje yapılmasını önerisine olumlu yanıt verdi. Başkan Gençer, Ayvalık’ın düşman işgalinden kurtuluş yıldönümünü bir yarış ile kutlamayı planlayan kulübe gereken desteği vereceğini ifade etti. Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, İlçe Emniyet Müdürü Fikret Bakır ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Burhaniye –Ayvalık Şefi Atasay Tanrısever, kulübe çalışmalarında başarılar dileyerek gereken desteği vereceklerini ifade etti