ASFALTTA GECE MESAİSİ

Nilgün KAYA                                                                          İlçenin tüm mahallelerindeki ihtiyaçları kısa sürede tamamlamak için çalışan Ayvalık Belediyesi, Cunda Adası yolundaki asfalt çalışmasını sadece gündüz çalışarak değil gece mesai de yaparak belirlenen süreden önce tamamladı.

Ayvalık Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda bağlantı yollarının asfalt ve yol bakım çalışmalarına ağırlık verildi. İlçe Merkezinden Cunda Adasına giden yolda yaz sezonuna hazırlık amacıyla 6 Haziran Çarşamba günü asfalt çalışması başlatıldı.

HAFTA SONU, GECE MESAİSİ İLE ASFALT ÇALIŞMASI ERKEN TAMAMLANDI

Fen İşleri Müdürlüğü Cunda Adası yolunda geçtiğimiz hafta içinde başlattığı sıcak asfalt ve kaldırım çalışmasını tamamladı. Ekipler, gece mesaisi yaparak yolu belirlenen süreden önce tamamladı ve hizmete açtı. Çalışma kapsamında, Gönül yolu üzerindeki Cunda Köprüsü ile Türkiye’nin ilk Boğaz Köprüsü sayılan köprü arasındaki yola sıcak asfalt döküldü. Yolda eş zamanlı olarak kaldırım çalışması da gerçekleştirildi. Yaklaşık 1 km’lik yolda yapılan çalışma ekiplerin gece mesaisi yapması nedeniyle Salı günü yerine Pazar gecesinden itibaren taşıt trafiğine açıldı. Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, kentte yaşayanların ve bayram nedeniyle ziyaret edecek konukların rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için asfaltlama çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, asfalt çalışmalarını aciliyet sırasına göre belirlenen program dâhilinde sürdüreceklerini dile getirdi.