MARATON FİNİŞİNDE EVLENME TEKLİFİ

Nilgün KAYA

Ayvalık’ta Yunanca dil kursunda tanıştığı Funda Uz’a, Cunda’da yapılan Ultimate maratonunu koştuktan sonra evlenme teklif eden Ozan Yazgan, olumlu yanıt aldı. Genç çift, maraton heyecanından sonra bir de evlilik teklifinin heyecanını yaşadı.

İlginç evlenme teklifini Cunda Adası’nda 10 bin 400 metre koştuktan sonra yapan 34 yaşındaki Ozan Yazgan, 1 yıl önce Yunanca kursunda tanıştığı Funda Uz’ dan ‘Evet’ yanıtını aldı.

Kısa süre önce Ankara’ya, Dış İşleri Bakanlığı’na atanan Ozan Yazgan, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yaparken, kendisi gibi İzmirli Funda Uz ile tanıştığını,  Yunanistan’ın Sakız Adası’nda yapılan maratonda el ele koştuğunu, bu sırada maraton bitişinde evlenme teklif etmeyi aklına koyduğunu ve hazırlık yaptığını söyledi.

“DÜNYAEVİNE DÜNYA SEYAHATİ YAPARAK GİREBİLİRİZ”

Düğün için henüz tarih belirlemeyen genç çift, düğün yerine İspanya seyahatine çıkmayı planlıyor. Ozan Yazgan, ” Dünyaevine dünya seyahati yaparak girebiliriz” dedi. Sürpriz evlilik teklifinin şaşkınlığı ve mutluluğunu yaşayan Ayvalık Gümrük Müdürlüğü personeli Funda Uz, ” Sürpriz çok güzel oldu. Maratona katılırken amacım parkuru bitirmekti” dedi.

Ozan Yazgan ve Funda Uz’a maraton finişinde yapılan evlilik teklifi sırasında Ozan’ın annesi Hacer Yazgan, babası Mehmet Yazgan, Yunanca kursundan arkadaşları Erhan ve Vildan Ergeç hazır bulundu.

Ozan’ın kuzeni Emel Atmaca’nın da bisiklet üzerinde evlendiğini söyleyen anne Hacer Yazgan, ” Ailemizde hem spor hem de sürpriz evlilik teklifi ve düğünler oluyor. Çok mutluyuz” dedi.