KAYMAKAM, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİYLE İFTARDA BULUŞTU

Nilgün KAYA

Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, iftar yemeğinde şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.

Ayvalık Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine, Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, İlçe Garnizon Komutanı Albay Fevzi Koyuncu, İlçe Belediye Başkan yardımcısı Gökay Bacan, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Metin Tokel ile daire amirleri, siyasi parti, meslek odaları, demokratik kitle örgütleri temsilcileri, şehit ve gazilerinin aileleri katıldı. Kıbrıs gazisi Mehmet Eren’in şiir okuduğu gecede iftar dualarla yapıldı.

“GÜZELLİKLER BU AY İLE SINIRLI KALMASIN”

Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, “Mübarek ramazan ayı içerisinde bir araya gelerek,  aynı ortamları paylaşıp, aynı masada buluşup birbirimizin kardeş hukuku içinde ne anlama geldiğini anlıyoruz. Maalesef biz günün telaşesi içinde günler haftaları, haftalar ayları, aylar yılları kovalarken, hayatın koşturmacası içinde bu özellikleri unutur, Ramazan ayı içinde bu özellikleri hatırlarız. Ben isterim ki bu özellikler bu güzellikler sadece bu ay ile sınırlı kalmasın, bu ülkenin çocukları, bu milletin evlatları her daim bu duygularla birbirlerine yaklaşabilsin, birbirini kucaklayabilsin.

Yemeğe katılanlara teşekkür eden Kaymakam Görgülüarslan, “Ben, bu hukukun bu kardeşliğin daim olması ümidiyle bu gece şehitlerimizin manevi huzurunda, onların bize emaneti olan şehit yakınlarımız ve kahraman gazilerimizin onuruna vermiş olduğumuz bu yemeğe katılan ilçemizin tüm akslarının temsilcileri olarak burada bulunan kamu kurumlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, siyasi partilerimizin temsilcilerine, burada bulunan herkese şahsım, şehit yakınları ve gazilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.