BALIKESİR’DE MİTİNGE 8 OTOBÜSLE GİTTİLER

Nilgün KAYA

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Balıkesir’de vatandaşlarla bir araya geldi. Balıkesir’deki mitinge Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer de katıldı.

Ayvalık’tan CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ve ilçe yönetimi ile birlikte 8 otobüsle partililer ve vatandaşlar, Balıkesir’de saat 14.00’te başlayan miting için saat 10.30’da yola çıktı.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, CHP Balıkesir Milletvekili adayı Neşe Zengin’in da katıldığı mitinge katılım yoğun oldu. Balıkesir’de vatandaşlara hitap eden ve eğitimde yapacaklarını 25 maddede sıralayan İnce, başlangıcından itibaren bitişine kadar eğitimi ücretsiz yapmayı planladıklarını söyledi. İnce’nin konuşmasından satır başları şöyle; “Ben diyorum ki, ‘yerli tohumları geliştirelim’, o diyor, ‘Yunanistan, Bulgaristan’dan saman ithal edelim’ Bir otomobilden 100 Euro kazanıyoruz, hikâye yani. Boş işler. Bizim, BMW, Mercedes’imiz yok. Montaj sanayimiz var. Her yıl çocukları yurtdışına gönderelim, iyi eğitelim. Markamız olsun bizim. Şu sözü unutmayın markada olmazsan arkada olursun”.