MİNİK ELLER MAHALLEYİ GÜZELLEŞTİRDİ

Nilgün  KAYA

TEMA Ayvalık Temsilciliği tarafından düzenlenen mahalle güzelleştirme etkinliği kapsamında, TEMA Çocuk Grubunun öncülüğünde Sakarya Mahallesi’ne zakkum fidanları dikildi.

Eski zeytinyağı tenekelerini boyayarak saksıya dönüştüren, naylon poşete dur demek için bez torba dağıtan, mahalle bazında tanıtım çalışması başlatan ve Hükümet Konağı arkasında atıl durumda olan sahilde temizlik çalışması yapan TEMA Ayvalık ekibi ve Pirüpak Sakarya Grubu mahalle güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor.

4 Mart Pazar günü Sakarya Mahallesi’ni güzelleştirmek için bir etkinlik düzenleyen TEMA Ayvalık Temsilciliği, çocuk grubunun öncülüğünde yapılan etkinliğe Pirüpak ekibi de destek verdi. Ayvalık Belediyesi’nden verilen zakkum fidanlarının bir bölümü mahallede uygun noktalara dikildi.

TEMA Ayvalık Temsilcilik Başkanı Haluk Aysu,  “Tema Ayvalik’in 2018 programinin uygulamali cevre hedeflerinden biri olan mahalle guzellestirme ve komsuluk-ortaklasalik etkinligi 4 Mart Pazar gunu gerceklestirildi. 6’dan 60’a Temalıların ve Pirupak ekibi mahallelinin katılımıyla, zakkum fidanı ekimi yapıldı. 150 adet fidandan 25 adedini ektik.  Çocuk, genç, yaşlı, çevre gönüllülerinin emekleriyle toprakla buluşturuldu. Etkinlik Sakarya Mahallesiyle sınırlı kalmayacak. Tema Ayvalık olarak fidanları Ayvalık’ın her semtini güzelleştirmek isteyen gönüllülerle birlikte dikmeye hazırız diyoruz. Çocuklarımız, büyüklerimiz, usta ve çıraklarımız ana ilkemiz olan paylaşım ve ortaklaşmanın en güzel örneğini sergilediler. Katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

PAYLAŞMAK
Önceki İçerikSÖYLEŞİ
Sonraki İçerikAYVALIK’TA KIRIKLAR KAHVESİ