ZUMBA DANSI İLE CAN DOSTLARA DESTEK OLDULAR

Nilgün KAYA

Zumba dansı eğitmenleri ve vatandaşlar, Ayvalık Belediyesi Köpek Bakım Çiftliğinde ve sokakta yaşayan hayvanlara destek olmak için Ayvalık’ta düzenlenen etkinlikte biraraya geldi. Etkinliğin sloganı ‘Para değil mama getir’ oldu.

Zumba eğitmenleri İlkay Örnek ve Evrim Deniz Türkoğlu’nun Ayvalık Belediyesi ile ortak çalışması sonucunda düzenlenen ‘Zumbathon’ etkinliği, 4 Mart Pazar günü İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.


İzmir, İstanbul, Balıkesir gibi illerden gelen 30 zumba eğitmeni ve Ayvalık’ta yaşayan vatandaşlar etkinlikte hem dans etti, hem de mama bağışında bulundu. Ayvalık Köpek Bakım Çiftliği ve sokakta yaşayan hayvanlarına dağıtılmak üzere iki yüz paketi aşkın mama toplandığı öğrenildi.
Etkinliğe katılan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, “Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden Ayvalık’ımıza misafirlerimiz geldi. Tabii bu misafirlerimiz arasında Ayvalıklı vatandaşlarımız da var. Zumbathon etkinliği ile sokak hayvanlarımıza katkı sağlamaya çalışıyorlar. Bu duyarlılıkları nedeniyle kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalık adına insanlarımızı bilinçlendirmek adına da çok önemli olduğuna inanıyorum” dedi.

PAYLAŞMAK
Önceki İçerikCUNDA ADASI’NDA SOBA YANGINI
Sonraki İçerikSÖYLEŞİ