“DAMLAYA DAMLAYA CAN OLUR”

Nilgün KAYA

Sanatçı Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP Dayanışma Platformunun Balıkesir ve Ayvalık temsilcileri, Balıkesir Kızılay Kan Merkezi ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenledi.

Dayanışmaya, paylaşıma dayalı sistem içerisinde çalışan işbirliği hareketi Ahbap Platformunun Balıkesir ve Ayvalık temsilcileri, Elif Özel, Rabia Gözcan, İsmail Yeşil ve Ebru Arat kan bağışı kampanyası düzenledi. Balıkesir Kızılay Kan merkezi ile birlikte Ayvalık’taki toplumsal dinamiği harekete geçiren AHBAP üyeleri, 23 Şubat günü Cumhuriyet Meydanı’nda 11.00-18.00 saatleri arasında kan bağışı için çalışma yaptı. Balonlarla süsledikleri stantlarında meydandan geçen vatandaşlara şeker ikram ederek kampanya hakkında bilgilendiren AHBAP ekibi, gün içinde 93 bağışçıdan kan ve kök hücre bağışı alındığını söyledi.

Elif Özel, “Ayvalık Ahbap üyesiyim. Ülke genelinde 60 ilde güçlü bir platformuz.  Doğa ile iç içeyiz.  Ağaç dikimi yapıldı daha önce Ayvalık’ta. Bu kez de kan ve kök hücre bağışı yaptık. Öğrencilere burs gibi farklı çalışmalarımız da var. Etkinliklerimiz devam edecek” dedi.  Rabia Gözcan, “Ayvalık ve Balıkesir AHBAP ekibi olarak ortak bir bağış kampanyası düzenledik.  Çok iyi gitti. Hedefimiz 100 kişiydi. Böyle bir farkındalık oluşturalım dedik. Çocukları bilgilendirdik. Bizim için çok güzel oldu umarım Ayvalık halkı da memnun kalmıştır” dedi.

PAYLAŞMAK
Önceki İçerikSİNEMA
Sonraki İçerik“SANAT DOLU BİR 8 MART OLACAK”