HEDEF; SPORDA ÖNCÜ OLMA

Foto:Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü

Nilgün KAYA

Ayvalık’ta yapılan Balıkesir Spor Koordinasyon Toplantısında, Balıkesir’in spor denildiğinde Türkiye’de öncü il, Ayvalık’ın da öncü ilçe olması için yapılması gerekli çalışmalar ele alındı.

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen, il genelindeki tüm ilçe müdürlerinin katılımı ve Ayvalık Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen toplantı 16 Şubat günü gerçekleştirildi.

İL GENELİNDEKİ İLK GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI

Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda sabah 09.00’da başlayan toplantı 3 saat sürdü. Genel değerlendirme ve Ayvalık bazında yapılan ve planlanan spor çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, Balıkesir’in spor denildiğinde Türkiye’de öncü il, Ayvalık’ın da öncü ilçe olması için yapılması gerekli çalışmalar ele alındı. Balıkesir ve Ayvalık’ta ki mevcut spor tesislerinin bakım ve onarımı, tesis kadar sporcu ve spor branşlarının arttırılması konusunda atılacak adımlar irdelendi. İlçedeki spor tesislerini inceleyen İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Ayvalık İlçe Müdürü Cem Hamzaoğlu ve beraberindeki heyet Kaymakam Gökhan Görgülüaslan ve Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i ziyaret etti. İlçedeki Spor Kulübü Başkanlarının katılımıyla gün içinde ikinci toplantı düzenlendi. Kulüp başkanlarıyla görüş alış verişinde bulunan İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu il genelinde sporun gelişmesi adına atılacak adımlara gereken desteği vereceklerini ifade etti.