PİYANGO ÇEKİLİŞİ ERTELENDİ

Nilgün  KAYA

Ayvalıkgücü  Belediyespor’a katkı sağlamak amacıyla 14 Şubat’ta yapılması planlanan ve hediyesi bir otomobil ile çeşitli eşyalardan oluşan eşya piyangosu ertelendi.

20 yıl sonra ilk kez eşya piyangosu düzenleyen kulüpten yapılan açıklamada, ‘Kulüp yönetim kurulumuzun aldığı karara göre, Ayvalıkgücü Belediyespor ile Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ‘Takımına destek ol, arabayı kazan’ kampanyasında tüm biletlerin satılamaması nedeniyle piyango çekiliş tarihimiz 9 Mart 2018 tarihine ertelenmiştir.  Bilet satışlarımız devam etmektedir’ denildi.

Şimşekler yararına noter huzurunda Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacağı belirtilen eşya piyangosunun en büyük hediyesi sıfır kilometre otomobil. Piyangoda ayrıca Buzdolabı, çamaşır makinesi, TV, elektrik süpürgesi hediye edilecek. Piyango için bastırılan 3 bin adet biletten kalanların satışına, Ayvalıkgücü Kulüp binası, Duran Marketler, Kuaför Orhan ve Sağlam Optik’ten devam edilecek. Biletler tanesi 100 liradan edinilebilecek.

PAYLAŞMAK
Önceki İçerikTİYATRO
Sonraki İçerikHALİL SUCU’YU KAYBETTİK