MHP AYVALIK İLÇE BAŞKANLIĞINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Nilgün  KAYA

Milliyetçi Hareket Partisi Ayvalık İlçe Başkanlığında görev değişimi yaşandı. 2015 yılında atama ile göreve gelen Mehmet Kaban’ın İzmir’e taşınması nedeniyle İlçe Başkanlığı görevine, yönetim kurulu kararı ile Ali Atalay getirildi.

Çocukluğundan bu yana ülkücü hareketin içinde bulunduğunu belirten ve partide yaklaşık 4 dönem ilçe başkan vekilliği görevini yürüten Ali Atalay, 1 Şubat Perşembe günü itibariyle başkanlık görevine başladı. MHP İlçe Kadınlar Kolu Başkanlığına da Kısmet Öngen getirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Kaban’ın işyeri ve ikametini İzmir’e taşımasından dolayı boşalan ilçe başkanlığı görevine yönetim kurulu kararı ile getirilen Ali Atalay, “Sayın Mehmet Kaban’a geçmiş hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, işlerinde başarılar dileriz. Teslim aldığım bu kutsal görev nöbetini şerefle ve genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin belirttiği ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ ilkesi çizgisinde devam ettireceğim. Ayvalık ve Balıkesir’imize hayırlı olsun dileklerimle tüm vatandaşlarımı saygıyla selamlıyorum” dedi. MHP Ayvalık İlçe Yönetim kurulunda Ahmet Çakır, Yavuz Efe, Mehmet Emin Yörük, Ragıp Ürgenç, Ramazan Rüzgar, Ümit Topal, Kayhan Çakmak, Bülent Demirkesen, Aydın Demir, Fatih Akdeniz, Turan Atılgan, Mustafa Uzun, Kadir Karakaş, Yusuf Akbulut, Arslan Aydın, Mülayim Coşkun, Meral Özerden ve Kısmet Öngen görev yapıyor.