“BAŞKANLIK SEÇİMİNDE BALIKESİR’DE TARİH YAZACAĞIZ”

Nilgün KAYA

Balıkesir’de CHP İl Başkanlığı’nın 7 Ocak’ta yapacağı İl Kongresi’nde il başkanlığına aday olan Karesi Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Serkan Sarı, Ayvalık’ta CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ve Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i ziyaret etti. Sarı, ” Başkanlık seçiminde Balıkesir’de tarih yazacağız” dedi.

Boğaziçi Otel’de Ayvalık delegeleriyle bir araya gelen CHP İl Başkan adayı, Karesi Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Serkan Sarı, 2 Ocak Salı günü Ayvalık’ta bir dizi ziyaret  Serkan Sarı ve beraberindekiler, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Başkanı Rahmi Gençer’i ziyaret etti. Serkan Sarı ile yönetim bazında görüştüklerini belirten CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı,  her iki adaydan da iki kurultay delegesi talebinde bulunduklarını ve söz aldıklarını belirterek, “İki adayımız var. İkisi de bizim için değerli. İkisinin de bu işi başarıyla yapacağına eminiz. Ayvalık ve Balıkesir için hangisi hayırlıysa o başkan olsun” dedi.

“HALKIMIZA EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN BU MÜCADELEYE TALİP OLDUK”

‘Biz varız, birlikte yaparız’ sloganı ile CHP de karşı tarafı olmayan, birliği ve beraberliği hedef almış bir yönetim olarak yola çıktıklarını söyleyen Serkan Sarı, “Bizlerin önem verdiği iki konu var birisi kadınların siyasi mücadeledeki yeri, diğeri ise gençlerin siyasete katılımı. Bu amaç ile çıktığımız yolda birçok proje hazırladık. Artık siyasetimiz halkımız ile beraber halk için olacak. İşçimiz, çiftçimiz, emeklimiz, emekçimiz ile beraber mücadele edeceğiz. Önce yerel seçimlerde ilçe belediyelerimizin ve Büyükşehir Belediyemizin yönetimini kazanacağız. Halkımız sosyal belediyecilik anlayışı ile yönetilmenin avantajını yaşamalı. Bizlerde bunu için çalışacağız ve yerel yönetimleri kazanacağız. Siyaset, ‘Bana ne verecek değil, ben siyasete ne vereceğim’ demektir. Çalışan ve çalıştıran bir yönetim olacağız. Koltuklar bizler için mevki değil mevzi olacak ve sonuna kadar mücadele edeceğiz. Milletvekili sayımızı arttıracağız ve Başkanlık seçiminde Balıkesir’de tarih yazacağız. Bu mücadelede her bir üyemiz ile omuz omuza çalışmaya hazırız. Bizler halkımıza en iyi hizmeti vermek için bu mücadeleye talip olduk. Delegelerimizde aldığımız yetki ile çok çalışacağız ve kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak” dedi.