YILBAŞI ALIŞVERİŞİ CAN DOSTLAR İÇİN YAPILDI

Nilgün KAYA

Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda açılan stantlarda sokakta yaşayan hayvanlara destek için hediyelik eşya, yiyecek ve içecek satışı yapıldı.

Ayvalık Köpek Bakım Çiftliğindeki Ogan Cemal Can Tedavi Merkezini yaptıran Zeynep Gülden Can ve Mustafa Can öncülüğünde bir araya gelen gönüllüler, yaklaşan yılbaşı için farklı hediyeler arayan vatandaşlara yönelik bir etkinlik düzenledi.

“ELDE EDİLEN GELİR TEDAVİ AMACIYLA KULLANILACAK”

Ayvalık Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü katkılarıyla, 21 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilen etkinlikte, Cumhuriyet Meydanı’nda sokakta yaşayan hayvanlar yararına yılbaşı alışverişi için 20 stant oluşturuldu. Zeynep Gülden Can, burada toplanan yardımların can dostların tedavilerinde kullanacağını belirterek,  ”Bu alışveriş şenliğini geleneksel hale getirmek istiyoruz. Herkes bu organizasyonun içerisinde yer alabilir. Değerli ressam Gülgün Haksal’a ve Başkanımız Rahmi Gençer’e desteklerinden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bu girişimin Ayvalık’a örnek olması gerektiğini ifade etti.