ADALET VE KALKINMA PARTİSİ AYVALIK BAŞKANLIĞI’NDA YENİ GÖREVLENDİRME

Nilgün  KAYA

Adalet ve Kalkınma Partisi Ayvalık İlçe Başkanlığına, parti genel merkezi tarafından gençlik kolları başkanlığının yanı sıra Ayvalık Ziraat Odası başkanlığını da yürüten Hasan Kıtay görevlendirildi.

Yaklaşık 4 yıldır ilçe başkanlığını yürüten Hakan Kayaalp’in yapılacak kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından kulislerde konuşulan Adalet ve Kalkınma Partisi Ayvalık İlçe Teşkilatının yeni başkanı kim olacak sorusu netlik kazandı. Parti genel merkezi, Ayvalık İlçe Başkanı olarak Hasan Kıtay’ı görevlendirdi. Yeni görevlendirme partinin il başkanlığı tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu.

“GÜÇLÜ AYVALIK HEDEFİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ”

Daha önce 23 Eylül olarak açıklanan kongre tarihinin değiştiğini ve hafta başında netlik kazanacağını belirten Hasan Kıtay yaptığı açıklamada, “Parti içerisindeki herkesi kucaklayarak tüm kademelerdeki teşkilatımızla yeni bir ekip yönetim kurmayı planlıyoruz.hiç kimseyle küskünlüğümüz kırgınlığımız olmadığı gibi parti içerisinde bütünlüğü sağlayıp güçlü Türkiye, güçlü Ayvalık hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz.Bundan sonra her zaman olandan daha fazla vatandaşlarımızla bir arada olup onların dertlerini dinleyip onların dertleriyle dertlenmeyi kendimize ilke edineceğiz.ayvalıkta AK Parti bayrağının daha güçlü dalgalanması için gece gündüz çalışarak partimizi Ayvalık’ta iktidara taşıyacağız” dedi.