AYVALIK MEYVECİLER VE SEBZECİLER ODASINA YILIN ESNAF OSCARI VERİLDİ

Nilgün KAYA

Ayvalık Meyveciler ve Sebzeciler Odası, Türkiye genelinde yapılan esnaf oscarları çalışmasında yılın en başarılı odası ve başkanı seçildi. Oda Başkanı Elmas Özmen, 3 bin 87 oda arasında birinci olmalarını başarılı ekip çalışmasına bağladı.

Türkiye Esnaf Radyosu, Türkiye Esnaf TV ve Türkiye Haber Dergisi tarafından bu yıl 17. si gerçekleştirilen Türkiye Esnaf Oscarlarına katılan Ayvalık Meyveciler ve Sebzeciler Odası, yapılan anket çalışması sonucu yılın en başarılı odası ve yılın başkanı ödülüne layık görüldü. 17 bin 802 dergi abonesinden 11 bininin ankete katıldığı ve ankette yaklaşık 4 bin oy alan Ayvalık Meyveciler ve Sebzeciler Odası 3 bin 87 oda arasından birinci oldu.

“ÇALIŞMALARI EL BİRLİĞİ İLE YAPTIK”

Anneler ve Babalar günü için semt pazarında özel kutlama yapan, Annelere gül, çocuk bayramında çocuklara Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve kurtuluş Savaşına dair kitaplar hediye eden, 300 çocuğu bayram kıyafeti veren Ayvalık Meyveciler ve Sebzeciler Odasına, yılın esnaf odası oscarı ve belge Perşembe günü açılan semt pazarında verildi. Pazarda düzenlenen mini törene Ayvalık Belediye Başkan yardımcısı Gökay Bacan, Belediye Meclis üyesi Salman Kayran, Gömeç Belediye Başkan yardımcısı Eşref Uslu ile Türkiye Esnaf Radyosu, Türkiye Esnaf TV ve Türkiye Esnaf Haber Dergisi yayın yönetmeni Cevat Önge ve oda yönetimi katıldı. Odanın ilklere imza attığını belirten Cevat Önge, yaptığı sosyal çalışmalarla da diğer odalara fark attığını söyledi. Ayvalık Meyveciler ve Sebzeciler Odası Başkanı Elmas Özmen, sosyal çalışmaları severek yaptıklarını belirterek “Yılın odası seçilmek çok güzel bir duygu. Biz yaptığımız etkinlikleri el birliğiyle yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.