GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLER OKULDA BOYA YAPTI

Nilgün KAYA

Ayvalık’ın Altınova Mahallesi’ndeki 14 Eylül İlk Okulu’nun sınıf öğretmenleri, okul müdürü ve müdür yardımcısı ile birlikte okulda boya yapıyor. Gönüllü öğretmenler, özel bir çalışma ile oluşturulan etkinlik sınıfının ardından okul koridorlarını da boyarken Müdür Fikret Bilir, meslekte ekip çalışması ve gönüllülük esasının önemine dikkat çekti.

Altınova 14 Eylül İlk Okulu’nun sınıf öğretmenleri Çiler Tunca, Ceren Aygün ve Barış Dağdelen, Müdür Fikret Bilir ve Müdür Yardımcısı Murat Yaşar ile birlikte okulu boyamaya girişti. 2016-2017 Eğitim öğretim yılı içinde oluşturulan Etkinlik sınıfını da hazırlayan, duvarlarını boyayıp resimleyen öğretmenlerin boya çalışması okul koridorlarına uzandı.

“BU GÖNÜLLÜLÜK VE EKİP İŞİ”

Okul Müdürü Fikret Bilir, “Okulumdaki öğretmenler seminer çalışmasında okulu boyuyorlar. Yazın boyanan yerlere birlikte resimler yapacağız. Harikasınız arkadaşlar. Kutluyorum sizi. Hep birlikte bir ekibiz. Bu bir gönüllülük işi. Ekibimizden çok mutluyum. Birlikte çalışmaktan zevk alan, okula hizmet etmeyi şiar edinmiş öğretmenlerimizle çalışmak gurur verici” dedi. 10 derslikli okulda 12 öğretmen görev yapıyor, 159 öğrenci eğitim görüyor. Hazırlanan özel etkinlik sınıfından hergün bir sınıfın faydalandığı, müzik, ritm aletleri, kitap bölümü bulunuyor. Öğrenciler bu etkinlik sınıfında ödevlerini de yapabiliyor.