KAYMAKAM NAZLI İFTARDA, BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ

Nilgün  KAYA

Ramazan ayı nedeniyle verdiği iftar yemeğinde yerel yönetimden kamu kurumlarına, demokratik kitle örgütlerinden basın mensuplarına Ayvalık’ın dinamiklerini bir araya getirdiğini belirten Kaymakam Namık Kemal Nazlı, ‘Ayvalık’ın hak ettiği noktaya birlikte hareket edildiğinde geleceğine’ dikkat çekerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Ramazan ayı nedeniyle Cunda Uygulama Oteli’nde iftar yemeği düzenledi. 12 Haziran Pazartesi akşamı gerçekleşen iftar yemeğinin yerel yönetim, bürokrat ve bazı demokratik kitle örgütü temsilcilerini bir araya getirdi.

“BU ORTAMI YAKALAMAK NE KADAR GÜÇSE DEVAM ETTİRMEK ONDAN DAHA GÜÇ”

Yemeğe aralarında İlçe Garnizon Komutanı Albay Aydın Nazlı, Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Metin Tokel, kamu kurum müdürleri, meslek odaları ve demokratik kitle örgütü temsilcilerinin bulunduğu 205 kişi katıldı. İftar yemeği Ayvalık Müftüsü Orhan Tosun’un yaptığı dua ile başladı.  Kaymakam Namık Kemal Nazlı yemekte yaptığı konuşmada, “Ayvalık’ı temsil eden tüm kesimlerin temsilcileri burada. Biz hepimiz Ayvalık’ın gelişmesi, güzelleşmesi ve Ayvalıklıların huzur, mutluluğu için çaba sarf eden kesimiz. Sizleri bu şekilde bir arada görmekten mutluluk duydum. İnşallah bu birlik ve beraberlik ortaya güzel bir sinerji çıkarır ve Ayvalık’ımızın hak ettiği noktaya gelmesinde önemli bir güç olur. Bu ortamı yakalamak ne kadar güçse devam ettirmek ondan daha güç. Biz Ayvalık için düşüncelerimiz, fikirlerimiz, hayat tarzımızı bir potanın içine koyup eriterek Ayvalık’ın yükselmesi için kullanmak zorundayız. Bunu böyle yaparsak biliriz ki Ayvalık hak ettiği noktaya en kısa zamanda, en güçlü şekilde gelir. Ayvalık Kaymakamı olarak Allah devletimize zeval vermesin diyorum. Bu devlet bu bayrak bu millet bu vatan için canlarını, kanlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi anıyor, değerli gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Çevremizin ateş çemberi haline geldiği bir dönemde bizim her zamankinden fazla uyanık olmamız gerektiğini vurguluyorum” dedi.