ÖĞRENCİLER HEM ÖĞRENDİ HEM EĞLENDİ

Nilgün KAYA

Ayvalık Ali Çetinkaya Ortaokulu’nda 4-5 Mayıs günleri bilgi ve yetenek yarışmaları yapıldı. Öğrenciler hem öğrendi hem de eğlendi.

Bengi Projesi kapsamında ‘Haydi Yarışalım’ adı altında yapılan bilgi ve yetenek yarışmaları yoğun ilgi gördü. Etkinlik 4 Nisan günü sabah saatlerinde sınıflar arası bilgi yarışması ile başladı. Gün içinde bahçede düzenlenen halka atma, halat çekme,  sandalye kapmaca, engelli atlama ve bisiklet yarışmalarında öğrenciler, arkadaşları ve öğretmenleriyle keyifli bir gün geçirme imkânı buldu.

Okul idaresi tarafından öğrencilere dondurma ikramında bulunuldu. Aynı gün düzenlenen kermeste veli, öğrenci, öğretmen işbirliği güçlendirildi.  Etkinliğin sonunda günün anısına hep birlikte meyve fidanı dikimi yapıldı. Etkinliğin amacının tüm öğrencilerin etkin katılımını sağlayarak birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirerek okul sevgisi artırıp eğlenmek olduğunu açıklayan Okul Müdürü Abdulkadir Köksal, proje kapsamında emeği geçen tüm öğretmenlere, Okul Aile Birliğine ve öğrencilere teşekkür etti.