AHEM ALTINOVA YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

Nilgün KAYA

Ayvalık Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü’nün 2016-2017 eğitim öğretim yılı içinde Altınova Mahallesi’nde açtığı 8 kursa katılan 150 kursiyerin yıl boyu ürettiklerini sergiledi.

Altınova Yıl Sonu sergisinin açılışı Kaymakam Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanı Rahmi Gençer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Halk Eğitim Müdürü Sercan Ünlü ve diğer kurum müdürleri ile kursiyerler ve vatandaşların katılımları ile gerçekleşti.  Kabak Oymacılığı, taş işlemeciliği, dikiş, nakış, Birlik Ortopedik Engelliler Derneği üyesi engelli kursiyelere yönelik toplam 8 kursa katılan 150 kursiyerin yıl boyu ürettiği çalışmalardan örneklerin sunulduğu sergi beğeni topladı.BOED kursiyerlerinin kısa süre önce kaybettikleri arkadaşları Müjdat Kurt için hazırladıkları köşe ise yürekleri burktu.

SERGİLER DEVAM EDECEK

Halk Eğitim Müdürü Sercan Ünlü, “Usta öğreticilerimizin ve öğrencilerimizin hepsini tebrik eder, Hayat Boyu Öğrenmenin bir parçası oldukları için teşekkür ederiz” dedi.  Altınova Eski Belediye Binasında açılan serginin 2 gün gezilebileceği öğrenildi.  Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü’nün ikinci yıl sonu sergisi 5 Mayıs günü sat 11.45’te Bağyüzü Köyü Kurs Merkezi’nde, Genel sergisi ise 9 Mayıs günü saat 11.00’de Eski Vergi Dairesi’nde açılacak.