SÖMESTRE TATİLİ BAŞLADI

 

Nilgün  KAYA

19 Eylül 2016’da adım atılan 2016/2017 eğitim öğretim yılının sömestre tatili, Ayvalık’ta da 10 bin öğrenci ve 800 eğitimci için 20 Ocak Cuma günü başladı. Öğrencilerin merakla beklediği 15 Tatil,  6 Şubat 2017 tarihinde bitecek.

2016-2017 eğitim öğretim yılı birinci kanaat döneminin sonu olan 20 Ocak Cuma günü Ayvalık Ali Çetinkaya İlk ve Orta Okulu’nda tören düzenlendi. Saat 11.30’da başlayan törende, öğrencilere yarıyıl karneleri ile birlikte tatil mesajları da verildi.

Okulun 4. Ve 8 Sınıf öğrencilerine karnelerini İlçe Garnizon Komutan vekili Fatih Özenalp, Belediye Başkanı Rahmi Gençer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erkin Kamacı, Okul Müdürü Abdülkadir Köksal, Müdür Yardımcısı Duygu Coşkun’un katılımı ile veren Kaymakam Namık Kemal Nazlı “Umarım TEOG Sınavı iyi geçmiştir. Biz sizlerden ümitliyiz. Ümidimizi boşa çıkarmayın. Karneniz, notlarınız çok önemli değil zayıf olması sizin tarafınızdan düzeltilebilecek şeyler. Yeter ki siz inancınızı , .alışma azminizi kaybetmeyin. Bu konuda bizden beklediğiniz her türlü desteği vermeye hazırız. Tatili gönlünün istediği şekilde geçirin ve ikinci yarıyıla daha huzurlu ve şevkle girmenizi diliyorum” dedi. Öğrencilere karneleri ile birlikte okul Birincisi Fatma Korkmaz ile sureleri ezberleme yarışmasında birinci olan Serkan Yılmaz’a da hediye verildi.