HIRSIZLIK VE SOKAK ORTASINDA GASP

Nilgün KAYA

Ayvalık Fevzi Paşa-Vehbibey Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki bir iletişim merkezine giren hırsızlar, teşhir bölümündeki 6 telefonu çaldı.

Alınan bilgiye göre; 17 Ocak sabaha karşı 04.30 civarında bir ihbar üzerine iletişim merkezine giden emniyet personeli, dış kısımdaki camın kaldırımdan sökülen bir taşla kırıldığını belirledi. İletişim Merkezinden teşhir için gönderilen 6 adet telefonun bulunduğu aparatlardan sökülerek çalındı, bunlardan iki tanesinin demo telefon olduğu, diğer telefonlardan bazılarının da çalışmayacak derecede zarar gördüğü alarmın çalması üzerine Tenekeciler Sokağına girerek kaçan hırsızların arandığı öğrenildi.

SOKAK ORTASINDA GASP EDİLDİ

Ayvalık’ta 16 Ocak günü saat 14.00’te Gazi Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Yeni Balıkhane yakınında gasp olayı yaşandı. Alınan bilgiye göre; arkadaşı ile birlikte yolda yürüyen Emlakçı M.A karşı taraftan gelen 25-30 yaşlarında 3 erkeğin kendisine ismiyle hitap ederek, ‘Sen o musun?’ dedikten sonra polis olduklarını söyleyip cep telefonunu ve parasını istedi. Şahıslardan polis olduklarına dair kimliklerini göstermelerini isteyen M.A’ya bir şahıs yumruk atarken diğer şahsın arka cebindeki telefonu alıp, sağ kulağına sert bir cisimle vurarak yaraladı. Olay yerinden araçla kaçan şahısların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.