FİLENİN ŞİMŞEKLERİ 2.LİG MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

 

Nilgün KAYA

Ayvalıkgücü Belediyespor Voleybol Takımı genç oyuncuları performansları ile Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Liginde mücadeleye devam ediyor. Hafta sonu Muğla’yı 3-0 mağlup eden Filenin şimşekleri, 15 Ocak Pazar günü Park Antalya ile karşılaşacak.

 

Ayvalıkgücü Belediyespor Voleybol takımı, kendi altyapısından gelen genç sporcuları ile 2lig de mücadele ediyor. Voleybol Şube Başkanlığını Saki Bacan’ın antrenörülüğünü ise Sedat Oğuz’un üstlendiği takım, lige 13 puanla 6. Sırada yer alıyor.

15 Ocak Pazar günü saat 15.30’da Ayvalık Spor Salonu’nda Park Antalya ile karşılaşacak Ayvalıkgücü Belediyespor Voleybol takımı maçına Ayvalık’ta yaşayan tüm vatandaşları davet ederek destek beklediklerini ifade eden antrenör Sedat Oğuz, “2.lig de 15 yaş ortalamasıyla oynayan Türkiye’nin ender takımlarından birisiyiz, bu sene bu lig de ilk kez mücadele eden genç kadromuzla başarılı sonuçlar alıyoruz. Bu gençler Ayvalık’a ilkleri yaşatıyor, küçük yaşlardan itibaren şampiyonluklar yaşayan takımımız, bundan sonraki senelerde başarısını daha da arttıracaktır. Pazar günü Park Antalya sporla kendi sahamızda oynayacağız, tüm Ayvalık halkını takımımızı desteklemeye bekleriz” dedi.