“AYVALIK EĞİTİMİNE BİR TUĞLA DAHA KOYACAĞIZ”

Nilgün KAYA

Bakanlık kararı ile Burhaniye’den Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Güner Bahadır, hafta başı itibariyle ilçedeki yeni görevine başladı. Bahadır, Ayvalık’taki eğitim ordusu ile bugüne kadar örülen tuğlaların üzerine bir tuğla daha koymaya çalışacakları mesajını verdi.

2012’den bu yana Ayvalık’ta görev yapan Erkan Bilen’in yerine 6 Ocak günü atanan Güner Bahadır, 9 Ocak Pazartesi günü ilçedeki görevin başladı. İlk olarak Kaymakam Namık Kemal Nazlı’yı ziyaret eden Müdür Güner Bahadır, “Bugüne kadar Ayvalık’ın eğitimde geldiği nokta ve önemli başarıları var. Bu noktada ben daha önce hizmet yapmış İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize teşekkür ediyorum. Biz de görevi bugün itibariyle devraldık. Devletimiz, bakanlığımız bize bu görevi emanet etti. Ayvalık’ta eğitimde bugüne kadar örülen tuğlaların üstüne biz de tuğla koymaya çalışacağız. Tabii ki hiçbir görev baki değildir. Bu bayrak yarışırdır. Bizler de görevi devredeceğimiz arkadaşlara Ayvalık’ın eğitimini daha üst noktalara çıkarmış bir şekilde teslim etmeyi istiyoruz. Ayvalık inşallah eğitim de hak ettiği sosyo-ekonomik, nüfus, turizm sıralamalarıyla il genelinde ilçeler arasında yer aldığı noktaya eğitimde de gelerek aynı sırayı yakalar.  Devraldığımız noktaları tespit edip yerimizi belirleyip bunları göz önüne alarak, bunu tek başına değil, ekip halinde, eğitim ordusu ile birlikte önce masaya yatırıp gerçekçi olarak, engelleri belirleyip o engelleri ortadan kaldırmak adına çalışma yapıp canla başla hizmet etmeye çalışacağız” dedi.

Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, 1982 Çorum doğumlu. Ankara’da büyüyen Bahadır, Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı bölümünde okudu, Başkent Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. İlk görev yeri Gömeç Altı Eylül Çok Programlı Lisesi oldu. Burada Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yapan Bahadır, 2011 yılında İlçe Spor Müdürü olarak yöneticilik görevine başladı. Çok Programlı Lisede Müdür Yardımcılığı ve ardından Gömeç İlçe Müdürlüğü yapan Bahadır, 2015 yılından bu yana Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı.